Nederlands English
U bevindt zich hier: Home

Welkom op de website van TimE Food Solutions!

 

TimE Food Solutions staat voor jarenlange ervaring in agro & food.

Op het werkvlak marketing en communicatie is binnen TimE Food Solutions uitgebreide ervaring beschikbaar, opgebouwd in een periode van 25 jaar, met name voor de marketing van versconcepten. Dat geldt o.a. voor vlees, vis, zuivel, groenten en fruit en eieren. Het accent op vers onderstreept de sterke affiniteit met de primaire schakel in de keten, de boer en/of teler. Tevens is veel ervaring en expertise opgebouwd met ketenmarketing. Met veel passie zet TimE Food Solutions zich in voor puur en eerlijk eten, van streekconcepten, via private labels tot en met A-merken.

Op het werkvlak kwaliteit en technologie bent u dankzij ruim 25 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie bij TimE Food Solutions verzekerd van expertise van alle processen die essentieel zijn voor het voortbrengen van kwalitatief hoogstaande, veilige en innovatieve producten. Voor processen als new product development, supplier management, klachtenafhandeling, auditing (intern en extern), HACCP, verandermanagement en interne verbeterprocessen is TimE Food Solutions uw juiste partner. Ervaring met complexe productieprocessen in met name de zuivel- en bakkerijgrondstoffenindustrie wordt efficiënt en effectief vertaald naar tal van andere industrieën. Het meest voor de hand liggend binnen food, maar ook daarbuiten biedt de expertise van TimE Food Solutions uitkomst.

 

TimE Food Solutions biedt u een flexibele oplossing voor het initiëren, coördineren en uitvoeren van projecten binnen agro & food. TimE Food Solutions onderscheidt zich door een hoge mate van commitment en betrokkenheid. Ieder project wordt in nauw overleg met de opdrachtgever voorbereid, zodat bij de start absolute overeenstemming is over de doelstellingen, deliverables en beheersaspecten.

Daarnaast bent u bij TimE Food Solutions aan het juiste adres voor interim-oplossingen. Heeft u tijdelijk behoefte aan extra capaciteit? Dankzij de expertise en jarenlange ervaring biedt TimE Food Solutions u een marketingprofessional die snel kan schakelen op het gebied van brand, product en communicatie management. Op het gebied van kwaliteit en innovatie is TimE Food Solutions uw partner met bewezen expertise en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie als bijvoorbeeld interim Quality Assurance Manager, Hoofd Product Development en Quality Manager Supply Chain.

Kwaliteit is de basis van de marketingpiramide en een kernwaarde in veel organisaties in agro & food. De bepalende factor om een vooraanstaande positie in de markt te verwerven, maar ook te behouden is 'continu verbeteren'. Kwaliteit staat immers nooit stil en vraagt voortdurend om verdergaande aanpassingen in processen. Bij TimE Food Solutions zit 'continu verbeteren' in de genen. Uiteraard is uitgebreide kennis van en ervaring met alle relevante ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en certificering in huis. Zowel op beleidsniveau als ook in de uitvoering biedt TimE Food Solutions u ondersteuning bij het realiseren van uw kwaliteitsdoelstellingen. TimE Food Solutions daagt u uit om de lat steeds net een stukje hoger te leggen en zorgt zo voor optimale procesbeheersing.


Met de Quality Improvement Approach bieden wij een integraal concept dat organisaties helpt structureel te verbeteren en blijvend succesvol te zijn. De Quality Improvement Approach is een gerichte aanpak voor kwaliteitsoptimalisatie bestaande uit drie tools: de QI-Scan, QI-Sessions en QI-Support. De Quality Improvement Approach staat daarmee garant voor impact op drie noodzakelijke niveaus voor continu verbeteren: kennis, commitment en gedrag. Of het nu gaat om kwaliteit in productie of kwaliteit in andere organisatieprocessen, zoals bijvoorbeeld in- en externe communicatie, met de Quality Improvement Approach helpt TimE Food Solutions uw organisatie drie stappen verder.